Колеги, някой от вас дали не е с такъв филтър на 166цата? Моля споделете някакви впечатления! И ако някой от вас знае и е изпробвал различните варианти (Stock Replacement Air Filters, K&N High Performance Air Intake Kits, Universal, Custom & Racing Air Filters) или някаква алтернатива и разясни малко ще съм му много благодарен.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
K&N Въздушни Филтри
Collapse
X
-
Re: K&N Въздушни Филтри
Първоначално публикувано от p3shkuКолеги, някой от вас дали не е с такъв филтър на 166цата? Моля споделете някакви впечатления! И ако някой от вас знае и е изпробвал различните варианти (Stock Replacement Air Filters, K&N High Performance Air Intake Kits, Universal, Custom & Racing Air Filters) или някаква алтернатива и разясни малко ще съм му много благодарен.....
-
Re: K&N Въздушни Филтри
Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от pinkoЛично аз го сменям на 10 000 км заедно с маслото.
ако я ръчкаш е добре на около 8 да сменяш
пълна или полусинтетика караш?
Лики Моли 10-40 MoS2
http://www.liqui-moly.de/liquimoly/prod ... _1091.html
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейликито е убаво нещо ама бая са 10 км на печката ако я ръчкаш а на полусинтетика ептен
поне според мен де
Пък в Гърция, дето навъртам основно километри, разхода ми пада до 5,4-5,6 - знаеш кви са глобите там. Като се спазват ограниченията, тоя матор гори толкова. Факт.
Е, отвреме на време я подпетвам здравата, да се попродухат саждите, но не повече от 10% от тия 10 000 км
Comment
-
Аз карам с Selenia TD 10w40, но какво значение има? Пинко ти с такъв филтър ли си? Гледах отзиви по американските сайтове там са много доволни хората.... ама то никога не знаеш... чип не искам да слагам още защото спестявам за чип + Q2 ... И още нещо... тия дето ги внасят K&N са луди за нашите коли 201 лева е филтъра аз го зимам за 78 лева.. Дали си заслужава при това положение.. И има ли наистина дори минимално по добри характеристики от оригиналния/обикновенния?Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.
Comment
-
Първоначално публикувано от p3shkuАз карам с Selenia TD 10w40, но какво значение има? Пинко ти с такъв филтър ли си? Гледах отзиви по американските сайтове там са много доволни хората.... ама то никога не знаеш... чип не искам да слагам още защото спестявам за чип + Q2 ... И още нещо... тия дето ги внасят K&N са луди за нашите коли 201 лева е филтъра аз го зимам за 78 лева.. Дали си заслужава при това положение.. И има ли наистина дори минимално по добри характеристики от оригиналния/обикновенния?
Comment
-
Първоначално публикувано от pinkoПървоначално публикувано от p3shkuАз карам с Selenia TD 10w40, но какво значение има? Пинко ти с такъв филтър ли си? Гледах отзиви по американските сайтове там са много доволни хората.... ама то никога не знаеш... чип не искам да слагам още защото спестявам за чип + Q2 ... И още нещо... тия дето ги внасят K&N са луди за нашите коли 201 лева е филтъра аз го зимам за 78 лева.. Дали си заслужава при това положение.. И има ли наистина дори минимално по добри характеристики от оригиналния/обикновенния?Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.
Comment
-
аз карам с риплейсмънт JR от Хеед91 - към 60тина лева
с едничката мисъл че филтрира по добре от хартиените филтри
дотук имам ок 18к км с него, незнам дали съм доволен, но не съм недоволен, така да го кажем'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Аз карам с филтър като на бат Валъо. Та мойто наблюдение е следното. По един и същи маршрут София Бургас, с чист хартиен филтър разход по4ти винаги 6.8, с измърлян хартиен филтър разход 7.4, със ЖР-а разход 6.5 . Това е засичано многократно става въпрос поне по 3 пъти, винаги пътувам вечер тръгвам към 10 и карам почти еднакво демек магистралите на автопилот със 160км а на нормалния с около 120км, зареждам на еко-то на магистралата. Това обаче са показанията на бордовият кампютър та незнам реално дали е така. По принцип и на мен ми се вижда странно 1 литър разлика ама колко е верно не е ясно. Та аз съм доста доволен или поне така си мисля нямам ядове а пък туй с разхода ме кефи макар и да не е ясно пколко е верно
Comment
Comment